„Dolja-Inox“ – Ko smo mi

Dolja Inox

Mi smo porodična firma, zanatska radnja specijalizovana za izradu proizvoda od inox i prohrom (rostfraj) materijala. Duga tradicija posla, od oca, preko sina do unuka, čini da posao koji radimo bude najkvalitatniji mogući uz efikasnost i preciznost u radu. Proizvode radimo na najsavremenijim i najkvalitetnijim mašinama tako da je kvalitet zagarantovan.

Proizvodimo sve vrste proizvoda od inoxa i prohroma, a razvijamo nove proizvode po želji kupaca. Kao dokaz ovome možete videti naš katalog proizvoda – galeriju fotografija u kojoj se nalaze fotografije na[ih proizvoda: ograde, gelenderi i rukohvati, kapije, stepeništa, terase, kazani, kanisteri, cisterne, topionici, delovi za nameštaj, lusteri, oluci, čunci, bojleri, delovi za bazene, jarboli, reklamni natpisi, delovi za fasade, delovi nameštaja, delovi za brodove i automobile, svetiljke, klupe, kante za smeće, žardinjere itd.

Svoje proizvode i zadovoljne kupce imamo širom Srbije, tako da za nas ni daljina ne predstavlja ograničenje. Naš moto je „Zadovoljstvo kupca je uvek na prvom mestu„!

Kontaktirajte nas ukoliko Vam je neophodan neki proizvod od prohroma ili inoxa (rostfraja), oko svega se možemo dogovoriti.

Sedište i radionica nam se nalazi u selu Pepeljevac, opština Kruševac. Ali svoje proizvode imamo po celoj Srbiji, jer za nas daljina ne predstavlja problem!

eXTReMe Tracker